dimarts, 7 de desembre del 2010

FRUITS EXÒTICS

Sempre que viatges per països llunyans trobes i veus coses que no hi ha en les teves terres. Sempre és enriquidor viatjar i conèixer noves maneres de viure i d’entendre la nostre existència. En aquests països més pobres és un plaer visitar els mercats.

7 comentaris:

Pep ha dit...

Hola viatger!
Quins fruits són els de la foto? Semblen lichis però no ho són, oi?
Aprofita i gaudeix del viatjar, fes-ho pels que no podem. Quina enveja sana que em fas!
Ja veuras que he contestat el teu comentari en el mateix bloc.

Jordi ha dit...

Moltes gràcies Pep.
Doncs no et sabria dir quins fruits són. La veritat és que semblen lichis peluts. La fruita, com moltes d'altres coses, s'assembla d'un continent a l'altra però té petites variacions.
Ben aviat ens escaparem cap Argentina !!
Apa salut

Judit ha dit...

És una passada veure món. I fas unes fotos Jordi... que n'hi ha per caure de culs!!! A mi també em fas enveja sana!!!!! ;)

Lau ha dit...

Impacient per anar a Argentina....i seguir descobrint món al teu costat!!!

joanroma ha dit...

Hola a tothom,
la foto magnífica, i la fruita no sé si és "rambutan" o cosa similar, parent dels lychees. Bé, sigui com sigui, encara no hem vist totes les fotos del viatge famós, i ja anuncieu un cap a l'Argentina.
Francament, no cal dir que tots us tenim una sana enveja, sobretot perquè a part de ser un país immens, amb multitud d'atractius, allà ara deu ser estiu. Suposo?
En els meus temps de viatger, anava més a prop. Primer Europa, i després Mèxic, Egipte, Tunísia,etc, veig que vosaltres feu el revès. Que tingueu un bon viatge, i esperem una altra col.lecció de fotos per veure i comentar. I ja ens direu què tal és el famós "asado argentino".

Jordi ha dit...

Molt bé Joan. Efectivament sembla que és un rambutan.
Fa temps que tenim al cap aquest viatge d'Argentina i per fi ara hi podrem anar quan allà sigui l'estiu que és el que volíem.
Tranquil que ja menjaré "asados" a la teva salut, jeje.
Apa salut

Pep ha dit...

Bona tarda Jordi!!!
El meu correu electrònic és :

j.mas.becades.lord@hotmail.com

Envia'm-hi un correu i així amb quedarà gravat el teu correu, et passaré alguna foto. Va que ja falta poc per poder tastar l'asado argentino!!!! Jejeje!!!