divendres, 24 de desembre del 2010

UN MÓN EN MINIATURA


Cada dia tot va més ràpid i el temps passa volant. I això fa que ens perdem moltes coses interessants. Un dia que aneu al bosc us recomano que us assenteu cinc minuts i observeu i disfruteu atentament del vostre voltant. Veureu que existeix un món en miniatura ple de vida i activitat. És un món molt interessant i segurament molt més real que el nostre.

Desitjo que tingueu tots unes bones festes.

2 comentaris:

Judit ha dit...

Bones festes per tots vosaltres també :) I a seguir fent fotos com aquestes!!!

joanroma ha dit...

Hola a tothom,
excel.lent foto i bona reflexió, en un món que va massa de pressa, i apareixen notícies alarmants en molts àmbits i territoris.
Va bé, sentar-se una estona i comprovar la vida a la Terra. Si no ho heu fet mai, us recomano anar al Rasos de Tubau ( Berguedà) i just a dalt de tot, veureu un paisatge excepcional: per una banda la serralada del Cadí MOixeró i per l'altra , ben al fons, Montserrat i una extensa zona boscosa.
Senteu-vos just a la carena, contempleu el paisatge, i poseu els ulls a terra de tant en tant i veure com multitud de petites criatures van treballant, aliens als mals ,propers o llunyants.
Es increïble la varietat i riquesa d'éssers vius que fan possible la vida animal i vegetal.
En un dia com avui,després d'haver assistit i participat en la Fia-Faia de Bagà, haver sopat amb més de trenta familiars de la meva parella, i a punt d'anar a dinar amb la familia del meu germà, és hora de desitjar-vos un Molt Feliç Nadal, i un Venturòs Any Nou. Que el món vagi millor i puguem continuar fetn xerrades en aquests i altres fòrums. Una abraçada.