dimecres, 2 de febrer del 2011

EL TEMPS


En aquests dies de fred i boires és bo recordar que després de l’hivern ve la primavera. He estat en països on durant tot l’any fa el mateix clima i jo trobo que això ha de ser avorrit.  A mi particularment m’agrada el fred, la boira i l’hivern. A vosaltres us agrada el fred ?

3 comentaris:

joanroma ha dit...

Hola Jordi,
t'escric des del poble, amb un bon fred a fora, i un sol radiant. Estic d'acord amb tu en que va bé notar i tenir estacions clarament diferenciades. Ara bé, tu has conviscut tants anys amb el fred, la boira i la humitat que al final ho trobes bé.
Aquí no et segueixo. Recordo els anys a Vic, Manlleu i Ripoll, i no els anyora, en quan a clima. Especialment Vic i Manlleu. Quan "baixava la boira" no veiem ni la pilota amb que jugàvem en el pati. I el fred es ficava als ossos. De Ripoll recordo el fred intens.
En resum, millor Borredà,on tenim fred sec, i bona part de l'any, sol. La setmana passada varem arribar als 9 sota zero,però aquest fred amb un bon sol durant el dia, s'aguanta i fins i tot es troba agradable.
De totes maneres, estic amb tu, que passar tot l'any amb temperatures molt iguals, no fa per nosaltres.
a reveure.

Lau ha dit...

A mi m'encanta l'estiu!!

La calor em recorda a vacances.........

La veritat és que no m'importaria gens anar variant entre primavera i estiu tot l'any.


A més,
aquest anticicló que tenim actualment sobre Catalunya a mi em va de marevella!

joanroma ha dit...

Hola,
tenim un estiuet al mig de l'hivern que no ens va pas malament. Trobarem l'hivern més curt, i en alguns llocs ja es veu com surten les primeres plantes anunciant la primavera.
A casa, ja he començat a preparar les torratxes per plantar-hi tota mena de flors, de seguida que sigui prudent.
A reveure, i bona setmana.