Seguim a Península Valdés i ara és el moment dels lleons marins. Poden arribar a fer 2,5m de llargada. Viu en grups familiars d'uns 6-20 individus, manats per un mascle vell (tal i com es pot veure en la foto), en règim polígam.
Hola , a la colla, quina plàcida vida porten, suposo que no us hi podeu acostar ? Son perillosos? Saps si la gent del país en fan alguna cosa de la pell o de la carn? no he llegit enlloc que siguin comestibles. De fet millor per ells. A Argentina el que diuen que tenen de primer ordre és la carn . En fi, esperem arribar a les farteneres que devieu fer tot sovint. Ara que amb el sec que estàs tu Jordi, no t'hi deu caber gaire cosa a l'estòmac. A reveure, i con cap de setmana. Demà Festa del Pi a Matamala.
Evidentment no t'hi pots acostar. Per desgràcia és la única manera de protegir-los dels humans. Estaven bastant lluny. Aquesta foto està feta amb un teleobjectiu. Diria que no es mengen ja que si fós així no en quedaria cap. La carn argentina és realment exquisita. La tracten molt millor que nosaltres. En saben més. Ja arribarà alguna foto de cuina, jeje. Apa salut
5 comentaris:
Feien molt temperi o més aviat es respirava silenci?
Aquests lleons no tenen gaire feina, sempre els enxampes prenent el sol.
Fins la propera!
La veritat és que feien molt i molt soroll, jeje.
Quin xibarri !!! Se'ls veia mooolt feliços !!!
Fins aviat EDU.
Hola , a la colla,
quina plàcida vida porten, suposo que no us hi podeu acostar ?
Son perillosos?
Saps si la gent del país en fan alguna cosa de la pell o de la carn? no he llegit enlloc que siguin comestibles. De fet millor per ells. A Argentina el que diuen que tenen de primer ordre és la carn . En fi, esperem arribar a les farteneres que devieu fer tot sovint. Ara que amb el sec que estàs tu Jordi, no t'hi deu caber gaire cosa a l'estòmac. A reveure, i con cap de setmana. Demà Festa del Pi a Matamala.
Evidentment no t'hi pots acostar. Per desgràcia és la única manera de protegir-los dels humans. Estaven bastant lluny. Aquesta foto està feta amb un teleobjectiu. Diria que no es mengen ja que si fós així no en quedaria cap.
La carn argentina és realment exquisita. La tracten molt millor que nosaltres. En saben més.
Ja arribarà alguna foto de cuina, jeje.
Apa salut
Quina enveja Jordi!!!!! Amb el que m'agraden els animals... jo també ho vull veureeeee!!!!
Publica un comentari a l'entrada