dimecres, 13 de juliol del 2011

GLACIAR PERITO MORENO

Vista general del Perito Moreno

Un servidor ha viatjat tant com ha pogut i sense cap mena de dubte aquest és un dels paisatges que més m’ha impactat i impressionat de tots els que he vist.. És fantàstic, fabulós, inoblidable. 

És una de les glaceres més imponents del món, i ha estat considerada la vuitena meravella per les espectaculars vistes que ofereix.

Si mai teniu la sort d’anar-hi no desaprofiteu la ocasió i gaudireu d’un gran espectacle.

5 comentaris:

joanroma ha dit...

Per fi, el famós Perito Moreno. De fet el nom ja mereix algun comentari, però l'hem vist tantes vegades en fotos i documentals que ha de ser impresionant tenir-lo davant.
Em recorda altres somnis que tenia de petit i vaig poder realitzar de gran: estar davant les piràmides d'Egipte, la Porta dels Lleons de Micenes, el Partenón d'Atenes, o la Jungfrau a Suïssa, etc.
Espero complir aquest somni que vosaltres ja heu fet, de ben jovenets. Us hi vareu podeu acostar ? Quina impressió fa quan desgela ? Quina alçada té el front del glaciar ?.

Jordi Rota i Sala ha dit...

Si ens hi vam poder acostar? Hi tant que sí !! De fet vam fer l'excursió més dura que hi ha que és el "big ice" i camines unes 6 horetes. Tres d'elles amb grampons per sobre el glaciar. Sota els teus peus hi ha més de 100 metres de gel !!! Ens vam acabar situant uns 3 km. dins el glaciar!! Envoltats de gel per tots cantons!! Realment formidable!! Vam arribar fins un petit llac que semblava el paradís. Ja penjaré la foto corresponent!!

Apa salut

Zebra ha dit...

Visitar El Calafate es algo que todo el mundo debería hacer, el Glaciar Perito Moreno es un lugar sorprente, maravilloso y tan impresionante que te deslumbra.
Llevar a alguien a conocer este lugar es ganarte su corazón para toda la vida. Es un regalo excelente para tu pareja o para tus padres.

Josefina - hotel en el calafate

joanroma ha dit...

Hola Josefina,
haremos caso de sus consejos y desde un pequeño pueblo de los Pirineos, donde vivo,recomendaremos esta visita,a nuestros amigos, esperando poderla hacer personalmente en cuanto podamos. Saludos cordiales.
Por cierto cuando es la mejor época para visitar toda esta zona.
De nuevo, saludos.

joanroma ha dit...

Vale Jordi,
ja hem cubicat el gel que es veu en el glaciar, i hem calculat la temperatura, de l'aigua i les vistes del seu entorn. Ara estem preparats per la nova imatge de les vostres vacances. Quan vulguis pots avançar. I bones vacances si en feu.