dimecres, 1 de juny del 2011

BUENOS AIRES

Barri de San Telmo

Sabeu que les grans ciutats i les acumulacions de gent no m’agraden però Buenos Aires és una ciutat amb encant, molt cosmopolita, molt europea. Els seus diferents barris són molt marcats. No tenen absolutament res a veure el barri de Boca i la seva pobresa  amb els luxes de Núñez o l’artístic barri de San Telmo. Són com ciutats diferents. Bonica i diversa ciutat.

5 comentaris:

Jorge124 ha dit...

Je,je...
Malgrat que n'estic segur que Buenos Aires tindrà el seu encant, gairebé totes les grans ciutats solen tenir aquest contrastos, la quantitat de gent que les habiten són l'essència
de la seves diversitat.
Bon bloc!!!
Una abraçada micmeu

Bosquerol ha dit...

Quina vespa!!!
Opino igual que el Jorge, cada ciutat té el seu encant i estan plenes de contrastos, ara bé, a mi que em busquin al pirineu o prepirineu, que també està ple de contrastos i li veig molt més encant.
I segur que còrre molt més bon aire,...
salut i fins la propera!

joanroma ha dit...

Hola a tots,
pel que he vist en documentals, estem en una gran ciutat, molt europea, pel que sembla. Un lloc ideal per passar-hi uns quans dies, i tornar a la tranquilitat de les muntanyes.
No sé quin temps us va fer per allà, però per aquí ens agradaria veure més el sol. Quins dies, i quines pluges. A reveure.

joanroma ha dit...

Hola Jordi,
si volies que ens fixessim amb la vespa, ho has aconseguit. Ens la coneixem de dalt a baix. Ara t'agrairiem veure algunes altres "vistes" més representatives d'Argentina. I deus estar tant ocupat collint rossinyols que t'has oblidat de renovar la cartellera. Vale, esperem novetats, i pels qui ens llegeixin de Berga i comarca. BONA PATUM.

Jordi Rota i Sala ha dit...

Ja em sap greu haver tardat tant a escriure però problemes de salut no m'ho han permès.
Sembla ser que algun virus gironí ha habitat dins meu durant un parell de setmanes.
Apa salut !! Sobretot salut !! jeje.